Konfirmantleir


Velkommen til tegnspråklig konfirmantleir 1.-4. juli 2021!

 

Bilde (c) Chuck Baird Art

Flyer kan du laste ned her

Bindende påmelding med betaling av egenandelen skjer her innen 1. mai 2021.

Om leiren

Program

Regler

Egenandel og påmelding

Mer informasjon

Om leiren

I Døvekirken er vi heldige som har en felles leir for hele landet, med flotte dager sammen med mange gode opplevelser. Vi gleder oss til å se deg i Trondheim, og vi vil gjøre mye for at du skal få innholdsrike og gode dager. Dette gir en super mulighet til å bli kjent med konfirmanter fra andre steder, og dele av hverandres erfaringer rundt hverdagens utfordringer, identitet og kultur. Konfirmantleiren er en viktig del av konfirmasjonsopplæringen. 

1.-4. juli 2021 blir leiren på Nidaros pilegrimsgård som ligger fint til ved Nidelva og sentralt i Trondheim, like ved Nidarosdomen! Konfirmantene reiser samlet fra sine distrikter til Værnes lufthavn, og videre derfra til pilegrimsgården. Når dere kommer, blir dere tatt imot av oss som vil vise dere hvor dere skal bo. Alle skal bo i to– og tre-mannsrom, og dere må være villige tl å inkludere alle. Vi ønsker at det skal bli godt, trygt og trivelig for ALLE.

Tema for leiren er EFFATA – bibelteksten der Jesus helbreder den døve. Vi vil arbeide med teksten på ulike måter, og diskutere hvordan denne teksten kan tolkes ut fra vår virkelighet i dag.  Vi satser på aktiviteter både ute og inne, og vil også tilbringe tid i Klosterbakken og Døvekirken i Trondheim.

 

Milk —Minilederkurs skal være også med oss i år. Miniledere er fjorårets konfirmanter og de vil øve seg på å være ledere for dere.  Kjekt å bli kjent med fjorårets konfirmanter.

PROGRAM for plan A*:

TORSDAG: Reisedag med ankomst Trondheim. Denne dagen skal vi bli kjent med hverandre!

FREDAG: Vi blir nærmere kjent med hverandre, og med Døvekirken.  Bibelverksted med Effata-teksten, og ulike tolkninger av den. Vi vil også ta opp misjon!

LØRDAG: Vi drar til Døvemuseet og Nidarosdomen, og har gudstjenesteverksted for å forberede oss til gudstjenesten søndag! Så er det en aktivitet før koseaften.

SØNDAG: Vi pakker sammen og sjekker ut før vi drar til Døvekirken. Etter gudstjenesten vil vi spise sammen før vi drar hjem.

MILJØTEAM: Hver kveld har vi noe som heter miljøteam. Her vil  MILK-ledere være sammen med dere og finne på mange sprø ting, blant annet kahoot, underholdning, kinokveld mm.

* NB! Med forbehold om endringer

Avhengig av smittevernsreglene, vil vi avgjøre senest 1. juni 2021 om vi går for plan B:  lokale samlinger med hybridundervisning. Innholdet skal være det samme som i plan A. Dere blir fortløpende informert.  

Regler

 Noen regler må alle følge hvis dette skal bli en bra leir:
Det er ikke tillatt å forlate Pilegrimsgården om kvelden eller om natta.
Rusmidler har ingenting på leiren å gjøre. Det er ikke lov å røyke eller snuse på leirområdet eller på turer og utflukter. Energidrikk rådes ikke å ta med eller kjøpes. Konfirmanter som driver med grovt hærverk eller ødelegger leiren for andre, må hjem. Overtredelse av disse reglene vil føre til at foreldrene blir kontaktet øyeblikkelig og dere sendes hjem på egen regning. De ansatte gjennomfører en samtale før avreise.
Mobiltelefonen må slåes helt av når det er program. Ser vi noen som sitter og bruker mobilen når det er undervisning, så tar vi mobiltelefonen den dagen. Den blir utlevert neste morgen. Det samme skjer om natta. Da må mobilen være av fra 23.50 – 07.00. Vi skal sove!! Her er nattevaktene nøye.

EGENANDEL & PÅMELDING :

Egenandelen på kr 1500 dekker reise, opphold, mat og alle aktiviteter. Bindende påmelding med betaling av egenadelen skjer her innen 1. mai 2021

Ved påmeldingen det informeres om konfirmanten har en sykdom som krever medisinering eller annen oppfølging (f. eks. diett). Er det behov for ledsager må dette avtales på forhånd.


Mer informasjon?

Tromsø: Arne 991 66 940

Trondheim: Siv 952 20 607 / Katja  466 38 245

Ålesund: Stine L 482 01 944 / Roar 908 58 212

Bergen: Ann-Karin 988 11 030 / Inge 906 20 046

Stavanger: Jana 465 09 998 / Leif 452 73 157

Kristiansand: Vidar 995 92 623 / Nabai 998 84 449

Sandefjord: Jessica 923 10 706 /Arne Christian 459 09 090

Oslo: Marianne 993 49 531 / Jarl Åge 926 55 419

 

 

Tilbake